terug naar overzicht

bkkc connects | marketing, data & privacy

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking. Dat betekent: de regels rondom datagebruik worden aangescherpt. Dat heeft gevolgen voor je mailinglijsten, je bezoekersdata, je klantendatabase, je website en heel veel meer. Tijdens deze bkkc connects praten we je bij en beantwoorden we heel veel vragen.

afbeelding: Alpha Stock Images

Tijdens deze bkkc connects vertelt Jaap Schepers van Afdeling Online je meer over de General Data Protection Regulation (GDPR), zoals de AVG in het Engels heet. Verwacht geen ingewikkeld juridisch verhaal, maar een uitleg in begrijpelijke taal en praktisch toepasbare tips voor de dagelijkse praktijk van de cultuurmarketeer.

Heb je specifieke vragen die je tijdens deze bijeenkomst graag aan bod zou zien komen, neem dan contact op met Daniëlle van Dosselaar, adviseur marketing en communicatie van bkkc.

bkkc connects

Elke maand organiseren we een laagdrempelig (lunch)programma rondom uiteenlopende thema’s. We doen het voor het culturele veld in Brabant en daarbuiten met als doelen kennis en inspiratie opdoen, ervaring delen en ideeën bespreken. Een greep uit de onderwerpen die er op het programma hebben gestaan: storytelling, de brabant cloud, medezeggenschap, financiering, marketing in cultuur en meer.