terug naar overzicht

show & tell | kunst en duurzaamheid

Kunstenaars, ontwerpers en (landschaps-)architecten, laat zien wat jullie kunnen betekenen voor de duurzaamheidssector. Ga in gesprek met interessante bedrijven en instellingen die zich o.a. inzetten op het gebied van energie en water. Maak kennis, deel jouw innovatieve ideeën, verbreed je netwerk en ontmoet potentiele opdrachtgevers.

Afbeelding: Rhiannon Coolen

Bij show & tell krijgen makers de gelegenheid om op een informele manier hun werk te presenteren en kennis te maken met potentiële opdrachtgevers. Met deze editie van show & tell wil bkkc wil de kansen en de impact laten zien die creatieve en artistieke professionals kunnen hebben op de ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld energietransitie, klimaatadaptatie en waterveiligheid. Welke rol kunnen ontwerpers en kunstenaars spelen binnen vraagstukken rondom duurzaamheid en circulariteit? Aan jou de kans om te inspireren met het eigen werk en om met deze instellingen of bedrijven het gesprek aan te gaan over de rol van kunst in een veranderende werk- en leefomgeving.

Deze editie geeft je de mogelijkheid om een nieuw type opdrachtgevers te ontmoeten, na te denken over eigen toegepast werk specifiek binnen een duurzaamheidsvraagstuk en een nieuw netwerk aan te boren. Professionele makers vanuit alle kunstdisciplines zijn welkom! Van architecten tot designers, van dansers tot filmmakers. De middag bestaat uit speeddates van tien minuten waarin je met verschillende ondernemers en experts van organisaties en instellingen 1-op-1 in gesprek gaat. Je presenteert jezelf, stelt brandende vragen en je krijgt feedback op je ideeën.

Ga onder meer in gesprek met de Zuiderwaterlinie, Staatsbosbeheer en de Brabantse Milieufederatie. Meer informatie over deze en andere gesprekspartners, en het specifieke vraagstuk welke zij willen voorleggen binnen deze show & tell, volgt binnenkort.

meer informatie over deze show & tell
Ben je zelf ondernemer of instelling met een duurzaamheidsvraagstuk, en ben je benieuwd wat kunstenaars en makers voor jou kunnen betekenen? Je kunt meedoen! Laat het ons weten.
programma
14.00 uur inloop
14.10 uur welkom door bkkc
14.15 uur korte lezing door spreker over het onderwerp
14.30 uur start sessies
15.30 uur korte pauze
15.45 uur vervolg sessies
16.45 uur netwerkborrel