terug naar overzicht

do it together

Hoe weet je als recent afgestudeerd kunstenaar waar je kunt beginnen en wat de kunstwereld voor je kan betekenen? bkkc, Kunstpodium T, TAC en Cultuur Eindhoven bundelen de krachten voor de ontwikkeling van talentvolle kunstenaars. We nodigen je uit op 8 maart samen de snoeischaar te pakken en te zorgen dat je door de bomen het bos weer ziet.

Een informele én informatieve middag bedoeld voor afgestudeerde kunstenaars die behoefte hebben aan meer overzicht en antwoord willen op zowel inhoudelijke als ondernemersgerichte vragen voor hun kunstpraktijk. We gaan tijdens Do It Together het gesprek aan om te horen met welke vragen je worstelt en we geven een opstap naar oplossingen.

Meer informatie is hier te vinden.
programma
15.30 - 16.00 uur Welkom en ontvangst
16.00 - 16.50 uur Openingsdebat over de struggles en kansen voor kunstenaars o.l.v. Marcel de Buk, in gesprek met een cultuurkenner (naam wordt z.sm. bekend gemaakt).
17.00 - 18.00 uur Tijdens één van de inhoudelijke sessies ga je met andere kunstenaars, experts en organisaties in gesprek over jouw vragen. Maak je keuze uit
Sessie 1 Peer/critic: een inhoudelijk gesprek over je werk
Sessie 2 Hoe verkoop ik mijn moeilijk verkoopbare werk?
Sessie 3 Welke financieringsmogelijkheden zijn er?
18.00 - 18.20 uur Plenaire afsluiting het vervolg op Do It Together – een helpdesk voor afgestudeerde kunstenaars.
18.20 - 19.30 uur Napraten en netwerken met borrel en eten.
19.30 uur Opening Expo #AMP 7 in de Masterzaal.