terug naar overzicht

workshop | startadvies financieren

Leuk! Je bent actief in de kunst, cultuur of creatieve sector. En je hebt een briljant idee dat je wilt gaan uitwerken in een werkbaar concept. Maar, hoe zet jij de creatieve plannen om naar jouw beroepspraktijk? En op welke manier ga jij de plannen uitstippelen en wat komt daar allemaal bij kijken? Wat zijn nu eigenlijk de financiële gevolgen van jouw plannen? En houd je genoeg over om van te kunnen leven

Deze vragen beantwoord je natuurlijk eerst voor jezelf. Maar, wie hebben er verder interesse in wat je gaat doen en vooral, wat willen zij allemaal van jou weten? Denk hier bijvoorbeeld aan anderen die geld willen stoppen in jouw plan. Wat kun je van de workshop verwachten?

De workshop Startadvies Financieren geeft inzicht in de financiële gevolgen van jouw plannen en biedt tools om zelf een financieel plan te maken.

Trainer Sébastien Kramer gaat aan de hand van praktijkvoorbeelden door de financiële documenten die jij voor jouw plannen nodig hebt. Stap voor stap worden de documenten uitgelegd en toegelicht. Na deelname ben je in staat om de verschillende financiële documenten te onderscheiden, en kun je jouw eigen financiële planning maken. Kortom: je maakt een succes van je creatieve idee!

Voor meer informatie over deze workshop, klilk hier.