aanvraag impulsgelden

 
Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijs of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de culturele sector, kunnen een impulsgeldenaanvraag doen.

impulsgeldenaanvraag doen

Let op: het plafond voor subsidieaanvragen binnen het impulsgeldenprogramma in 2017 is bereikt. In 2018 stellen de Provinciale Staten van Noord-Brabant een nieuw bedrag beschikbaar voor het impulsgeldenprogramma.

Tip: lees vooraf alle informatie op deze website goed door en sla www.bkkc.nl/voor-aanvragers op in je favorieten.


ingediende aanvragen impulsgelden 2013 - 2016

ingediende aanvragen impulsgelden vanaf 3 april 2017

Je project komt in aanmerking voor een bijdrage wanneer je kunt aantonen dat het een bijdrage levert aan duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem. De maximale bijdrage aan een project is 50% van de in de begroting onderbouwde kosten.

Hieronder vind je informatie over criteria, werkwijze en procedure en een pagina met veel gestelde vragen. De regeling (toevoeging van paragrafen aan de subsidieregeling hedendaagse cultuur) vind je hier.

hoe werkt het?

criteria

Waar zijn de impulsgelden voor bedoeld? Aan welke criteria moet je project voldoen? Lees verder.

werkwijze

Bij een impulsgeldenaanvraag doorloop je 8 stappen. Lees hier meer over de werkwijze.

Jury

Wil je meer weten over de juryleden die aanwezig zijn bij de pitches? Lees hier verder.

adviescommissie impulsgelden

Het uiteindelijke besluit over een aanvraag impulsgelden ligt bij de adviescommissie impulsgelden. Lees hier meer over wat deze commissie doet en wie de commissieleden zijn.

veel gestelde vragen

Na het lezen van de regeling en de informatie op deze website heb je wellicht nog vragen. Wees gerust; je ben niet de enige. De meest gestelde vragen hebben we hier voor je op een rij gezet!

heb je nog vragen over het impulsgeldenprogramma? neem dan contact op met een van onze adviseurs of met Marit Oosterom

013 7508423m.oosterom@bkkc.nl