kennisvoucher

< terug naar financiering

Makers en culturele organisaties die willen werken aan hun cultureel ondernemerschap en daarmee een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem kunnen gebruikmaken van een kennisvoucher.

kennisvoucher aanvragen

bekijk alle toegekende kennisvouchers

De kennisvoucher is een van de drie financieringsinstrumenten binnen het impulsgeldenprogramma. Je koopt hiermee kennis in om bijvoorbeeld een businessplan op te stellen, de organisatie te versterken of tot een gedegen marketingstrategie te komen.

De exacte inhoud van de regeling vind je terug in paragraaf 7 van de subsidieregeling hedendaagse cultuur. Omdat we ons voor kunnen stellen dat zo'n regeling best ingewikkeld is om te lezen, lichten we hieronder enkele onderdelen verder toe.

bijdrage uit impulsgelden

De maximale bijdrage uit de impulsgelden aan een kennisvoucher is 80% van de kosten, tot een maximum van 8000 euro. Je betaalt dus een eigen bijdrage van 20% van de kosten. Aanvragen kunnen worden ingediend tot 31 december 2018. Je mag maximaal twee kennisvouchers aanvragen in twee jaar tijd. Het subsidieplafond voor een bijdrage uit de impulsgelden t.b.v. een kennisvoucher is 200.000 euro.

hoe werkt het?

criteria

Waar kun je precies een kennisvoucher voor aanvragen? En waar moet je aanvraag aan voldoen?

werkwijze

Lees hier hoe het aanvragen van een kennisvoucher in zijn werk gaat.

expert

Hoe vind ik de juiste expert?

veelgestelde vragen

Na het lezen van de regeling en de informatie op deze website heb je wellicht nog vragen. Wees gerust; je ben niet de enige. De meest gestelde vragen hebben we hier voor je op een rij gezet!

meer weten over de kennisvoucher? Neem contact op met luc begas

013 7508433l.begas@bkkc.nl