home > makers > financiering > subsidie > toegekende aanvragen > Hip Hop & Reggae in Duketown

toegekende aanvragen

Hip Hop & Reggae in Duketown

Hip Hop en Reggae in Duketown 2011 wordt op 25 en 26 juni georganiseerd voor en door jongeren op de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Het festival biedt een bijzondere ontmoetingsplaats waar nieuwe cross-overs kunnen ontstaan. Er zijn optredens van circa twintig diverse artiesten, van lokaal tot en met internationaal niveau, van artiesten van naam tot aanstormend talent. Ook is er tijdens het festival aandacht voor andere elementen van hip hop zoals Breakdance, Graffiti en Rap.

Jongeren worden door het festival en het omlijstende programma geprikkeld in hun ontwikkeling op sociaal, cultureel en technisch gebied. Het festival wordt gedragen door circa 50 vrijwilligers die betrokken zijn als stagemanager, artiestenbegeleider, vrijwilligerscoördinator en horecamanager.

Op Reggaevlak is dit het enige serieuze evenement in de provincie. Op het gebied van Hip Hop is dit festival het eerste grote buitenevenement van de provincie.

feiten

Hip Hop en Reggae in Duketown 2011 wordt op 25 (Hip Hop) en 26 (Reggae) juni georganiseerd voor en door jongeren op de Parade in ’s-Hertogenbosch.
 

links

Bekijk de website van Hip Hop in Duketown.

tags:interdisciplinair
Op 31 mei 2011 heeft bkkc aan Stichting Hip Hop in Duketown een bedrag van € 25.000 toegekend.


tags

bkkc brabants kenniscentrum kunst en cultuur
postbus 72
5000 ab Tilburg
tel +31 (0)13 7508400
fax +31 (0)13 7508499
mail info@bkkc.nl
BKKC