terug naar nieuwsoverzicht

Transformatie op Mestmag.nl

De zomer is voor velen een onmisbare tijd van bezinning en nieuwe ideeën. Afstand van je werk schept namelijk ruimte. Ruimte voor nieuwe ambities. Zin om een nieuwe koers te varen, zin om de markt op te schudden. Anders gezegd: zin om te #transformeren. En dat is nu juist waar we deze maand over gaan schrijven op Mestmag.nl.

De maand wordt afgetrapt door Mirjam Smulders. Mirjam is programmadirecteur van Dear Future, een evenement voor sociale vernieuwers uit heel Europa.

Over evenementen en festivals gesproken: Mestmag.nl legt de ontwikkeling en transitie van festivals bloot. En verdiept zich in hoe Ecodorp Boekel transformeert van een dorp naar een ecodorp. Onderzoekt hoe kunst en culturele activiteiten als bindmiddel worden ingezet voor het samenleven en samenwerken in Bergen op Zoom. Schrijft over hoe Museum De Pont getransformeerd wordt door de sculptuur van Anish Kapoor, welke rol kunst speelt in de acceptatie van transgenders en wat we kunnen leren over liefde van robots.

Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #transformatie. 

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant CCubiss en Erfgoed Brabant.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
 

meer weten over bkkc en mestmag.nl? neem contact op met Danielle van Dosselaar