terug naar nieuwsoverzicht

vloeibaar op mestmag.nl

In februari stroomt het op Mestmag.nl. Want in februari staat Mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Vloeibaar’. Een maand vol beweging, stroomversnellingen en kweekvijvers!

De maand wordt afgetrapt met een column van Jan Zoet, voorzitter van Kunsten '92, waarin Jan zijn visie deelt op het thema ‘Vloeibaar’.

Mestmag.nl besteed aandacht aan de Zuiderwaterlinie. Ze delen vijf inspirerende koffie plekken waar het vloeibare goud rijkelijk stroomt. Mestmag.nl schrijft over initiatieven die op een bijzondere manier invulling geven aan talentontwikkeling. In deze maand gaan ze ook in gesprek met friskijkers en dwarsdenkers die tegen de stroom in durven te gaan. Ontrafelen ze de meest bijzondere culturele partijstandpunten in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. En dompelen ze zich onder in een kweekvijver met jonge, muzikale talenten.

Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #vloeibaar

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant CCubiss en Erfgoed Brabant.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.