terug naar projectoverzicht

expo | go fund yourself!

project - kennis & dialoog

Crowdfunding is goed voor de realisatie van jouw droomproject, voor je netwerk, draagvlak en ondernemerschap! Wat moet je weten en doen wil je via crowdfunding succesvol zijn? En wat kun je ermee bereiken? Kom erachter tijdens de expositie: Go Fund Yourself! We laten diverse succesvolle projecten van 7 jaar crowdfunding zien, houden spreekuur en er wordt live gecrowdfund!

Afbeelding: contemplation spaces - illustratie: architect Lex Hildenbrant

go fund yourself!

Na het begeleiden van ruim 180 projecten in de afgelopen 7 jaar, is het tijd om crowdfunding in het zonnetje te zetten. Om met deze bijzondere manier van financiering aan de slag te gaan, zijn er een aantal ingrediƫnten nodig: een inspirerend project, een wervelende campagne, spannende tegenprestaties en een gepassioneerde achterban. Leer wat crowdfunding nu eigenlijk is, hoe deze financieringswijze in het leven is geroepen en de manier waarop het in de afgelopen jaren in populariteit is gegroeid.

succesverhalen

Ontdek aan de hand van vijf thema’s een aantal succesverhalen op het gebied van crowdfunding: welke producten of evenementen zijn er op deze bijzondere manier gerealiseerd? Hoe hebben crowdfunders hun campagne ervaren en welke lessen hebben zij geleerd? De succesverhalen van deze makers lichten we tijdens de expositie uit: Atelier NL, Jesse van Venrooij, Michiel van de Weerthof, Coen van Ham, Scarabeefilms, Anne Ligtenberg & Mats Horbach, Wouter Joosen, Claudette van de Rakt, Jong Exempel, De Cultuurkantine, Klaas van Eijkeren, Peter van Houten, Brabant Koor, Cecilia Vissers, Tom l'Istelle.

live crowdfunding

We gaan live crowdfunden tijdens de expositie! Draag zelf een steentje bij aan lopende crowdfunding acties door ‘live’ te doneren! Welk project wil jij een helpende hand bieden?

spreekuren

Heb jij vragen over crowdfunding voor jouw project? Ga in gesprek met onze adviseurs tijdens spreekuren op 24 april, 1 mei, 15 mei en 12 juni. Van 13:00 tot 14:00 uur beantwoordt Luc Begas al je vragen.

bkkc connects

Op 24 mei organiseren we een bkkc connects over de best & worst practices van crowdfunding. Crowdfunders delen hun ervaringen en (particuliere) investeerders en financiers geven inzicht in hun persoonlijke motivatie om te financieren. Waarom investeren ze in een project en wat weerhoudt ze er ook vaak van? Hoe vertaal je dit naar je eigen initiatief? En hoe krijg je financiers mee in je plan? Go Fund Yourself!

openingstijden

De expo is te zien van 19 april tot en met 21 juni. De tentoonstellingsruimte van bkkc is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en in het weekend van 13.00 – 17.00 uur. Toegang is gratis!

meer weten over de expo? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl

meer informatie over crowdfunding?