terug naar nieuwsoverzicht

aangenaam: wij zijn kunstloc brabant!

bkkc en Kunstbalie gaan vanaf vandaag samen verder als Stichting Kunstloc Brabant. Vrijdag 18 mei werden de fusiedocumenten goedgekeurd en getekend door beide raden van toezicht. De komende tijd geven we de nieuwe organisatie verder vorm. Eind 2018 verhuizen wij als één organisatie naar de LocHal in de Tilburgse Spoorzone.

Foto: Links Jan Stoffels, voorheen directeur bestuurder van Kunstbalie, en rechts Chris van Koppen, voorheen directeur bestuurder van bkkc, nu directeur bestuurder van Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant zet zich in voor het brede kunst- en cultuurveld van de provincie Noord-Brabant: cultuureducatie, amateurkunst en professionele kunst. Ook stimuleert de nieuwe organisatie kruisbestuiving tussen kunst, cultuur en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld leefbaarheid, landschap, economie en zorg.

De komende tijd kun je op ons blijven rekenen zoals je gewend bent. Onze websites blijven bereikbaar en je kunt ons vinden op onze huidige locaties aan de Ringbaan-Oost en de Spoorlaan in Tilburg. Volg het ontstaan van onze nieuwe organisatie op Instagram en maak elke week kennis met een van onze collega’s.

meer weten over de fusie?