terug naar overzicht

opening expo mozaiek brabant

Vanaf 9 oktober 2014 maakt de expositie MozaïekBrabant een rondreis langs vijf locaties in Noord Brabant. Op 6 november arriveert de expo bij bkkc.

(Let op: bij deze opening zit een lunch inbegrepen. Omdat we graag willen weten hoeveel brood en soep we moeten bestellen, willen we je vragen om je aan te melden via onderstaand formulier.)

Vanaf 9 oktober 2014 maakt de expositie MozaïekBrabant een rondreis langs vijf locaties in Noord Brabant. De provincie wil met deze expositie de resultaten van het ontwerpende onderzoek van IABR - Projectatelier BrabantStad delen met de inwoners van Brabant en samen zoeken naar nieuwe mogelijkheden om Brabant goed in te richten voor de toekomst. 

Een imposant wandtapijt van 12 bij 3 meter is het middelpunt van de expositie. Het tapijt is de vertaling van de resultaten van het onderzoek, waarbij de koppeling tussen natuurgebieden, de steden en landbouwgebieden in Noord-Brabant en zes nieuwe ontwikkelprincipes met elkaar zijn verweven. Daarnaast geeft een lessenaar van 9 meter nadere uitleg over het onderzoek in tekst en beelden. Op de Wall of Dreams kunnen de bezoekers hun droom voor Brabant achterlaten.

De expositie is tot en met 30 november gratis te bezoeken bij bkkc. Locatie en openingstijden vind je hier. Tijdens de expositie worden er ook enkele inhoudelijke bijeenkomsten georganiseerd. Meer informatie vind je op www.mozaiekbrabant.com.

programma
12:00 - 12:05 uur welkom door Liesbeth Jans, programmaleider omgevingskwaliteit bkkc
12:05 - 12:15 uur Terugblik IABR en vooruitblik door Yves de Boer, gedeputeerde ruimtelijke ontwikkeling en wonen, provincie Noord-Brabant
12:15 - 12:35 uur Vincent Koreman over 'IncubateBrabant & Mozaïekfestival'
12:35 - 12:45 uur opening door Yves de Boer, Mario Jacobs (wethouder ruimtelijke ordening Tilburg) en Liesbeth Jans
12:45 - 14:00 uur Lunch en expo bekijken

aanmelden

Person data
Geslacht:
Default