terug naar overzicht

bkkc | summer school

bkkc en Fontys Hogeschool voor de Kunsten organiseren deze zomer voor de 2e keer de summer school. Ga 3 dagen intensief aan de slag met je ondernemerschap! Get connected!

Focus op je toekomst, het formuleren van je ondernemersvisie. Het helder krijgen wat voor kunstenaar en ondernemer je bent, waar sta je voor, wat is je kracht en unieke toegevoegde waarde en wat heb je nodig om je droom, doel en plan te realiseren. Jezelf profileren, presenteren en netwerken. Wat is de rode draad van jouw verhaal en organisatie? En hoe overtuig je daarmee financiers, partners en publiek.
 

opzet summer school

De summer school is speciaal bedoeld voor makers, creatief ondernemers, studenten en alumni van het kunstvakonderwijs en creatieve studies, die meer willen bereiken met hun ondernemerschap. In drie dagen tijd, van 18 t/m 20 augustus ga je de diepte in: je ontmoet professionals, volgt inspirerende workshops en breidt je netwerk uit.

Je leert van experts uit de praktijk, van organisaties, makers en van docenten. Een combinatie van workshops, gesprekken en intervisie. Praktijkgericht en toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Je gaat hierdoor concreet aan de slag met jouw plan, wordt begeleid en krijgt feedback. Je krijgt nieuwe inzichten en ideeën, handvatten om kennis over ondernemerschap anders in te zetten en om jouw plan te realiseren.

Tijdens de summer school zijn er mentoren aanwezig die de link leggen van de theorie naar de praktijk vanuit hun persoonlijke ervaring en beroepspraktijk. In intervisie groepen wordt dit vertaald naar de praktijk van de deelnemers.

korte programma omschrijving

Dinsdag is een verkenning waarin je de mentoren, kerndocenten en je studiegenoten ontmoet en je zet stappen om te komen tot een goede pitch, leert om jezelf te positioneren; waarin ben jij onderscheidend /uniek?

Op dag twee leer je de kern van jouw verhaal te omschrijven en hiervan een goed plan te maken. Je legt zo een basis voor je project, waarmee je ondersteuning kunt verwerven bij partners, publiek en investeerders.

Op donderdag leer je alles over acquisitie, prijs bepalen, hoe je jezelf en je werk verkoopt en wat belangrijk is bij netwerken. Dit leer je door grensverleggende gesprekken te voeren met experts, inspirerend en persoonlijk. Er zijn ruim 25 professionals aanwezig. Kennismaken, onderling ideeën uitwisselen, meedenken, brainstormen en oplossingen bedenken voor elkaars vragen. Maar ook je werk tonen en tips vragen aan deze professionals en ondernemers. Dus get connected!

Aansluitend is er een netwerkborrel en gezamenlijk diner.

meer informatie

speciale prijs FHK alumni

FHK maakt het financieel mogelijk dat haar alumni voor een speciale prijs de summer school kunnen volgen. Ben je aangemeld als alumnus bij een FHK opleiding dan krijg je €175 korting op deelname, waardoor je slechts €150 betaalt i.p.v. €325. Geef bij je aanmelding aan of je alumnus van FHK bent.

aanmelden voor 27 juli

Helaas je kunt je niet meer aanmelden voor de summer school.