terug naar overzicht

best of graduates fontys kunsten

Incubate en bkkc presenteren de beste werken van de afstudeerlichting 2015 van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Vanaf 17 september zijn de 'best of graduates van Fontys Kunsten' te zien bij bkkc.

Oplichtend, Anne Nobels

opening

Op donderdag 17 september wordt de expositie Best of Graduates Fontys Kunsten om 17.00 uur geopend. Onder het genot van een hapje, drankje en een act verzorgd door Incubate kun je de beste werken van de afstudeerlichting 2015 bewonderen. De opening is gratis toegankelijk. Laat je even weten als je komt? Op facebook of via onderstaand formulier.

De talenten

bkkc en Incubate selecteerde uit de afstudeerlichting Fontys Kunsten 2015 ArtCoDe, Academie Beeldende Kunst en Vorming (ABV), Bouwkunst en de master Kunsteducatie de volgende talenten: Haiko Sleumer, Marta Kapusniak, Anne Nobels, Sarah van Rossem, Azin Yazdi, Sraar Luyten, Renee Tilkin, Jolijn van den Berg & Tom van Tuijn en Manske Poelmann.

Hun werk is te zien bij bkkc tijdens Incubate en daarna, tot 18 oktober. Meer informatie over de talenten en hun werk vind je hier.

de act

Tijdens de opening is er een optreden van Eegah, twee mans stone age rock.