terug naar overzicht

show & tell | kunst en zorg - uitverkocht

Bij show & tell krijgen makers de gelegenheid om op een informele manier hun werk te presenteren en kennis te maken met potentiële opdrachtgevers. Op 23 februari brengt bkkc je in contact met ondernemers uit de zorg die graag regionaal talent willen ontmoeten en die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van kunst binnen hun sector. Aan de maker de kans om te inspireren met het eigen werk en om met zorginstellingen het gesprek aan te gaan over kunst binnen een specifieke zorgomgeving.

De middag bestaat uit speeddates van tien minuten waarin je met verschillende zorginstellingen in gesprek gaat. Je presenteert jezelf, stelt brandende vragen en je krijgt feedback op je ideeën. Doe mee en deel je kennis, verbreed je netwerk en ontmoet potentiële opdrachtgevers.

Professionele makers vanuit alle kunstdisciplines zijn welkom! Van dansers tot filmmakers, van muzikanten tot designers. Aan de makers de kans om hun werk te tonen aan zorginstellingen die benieuwd zijn wat kunst binnen hun sector kan betekenen.

gesprekken

Deze middag zijn ruim 15 ondernemers en experts van organisaties en instellingen uit de zorg aanwezig om persoonlijke gesprekken van 10 minuten te voeren. Uiterlijk een week voor aanvang van de bijeenkomst vragen wij je de keuze voor jouw 3 à 4 gesprekken aan ons door te geven.

De volgende zorginstellingen zijn inmiddels reeds bevestigd: GGD West-Brabant, Vitalis Woonzorg Groep, Kempenhaeghe, St. Anna ZorggroepGGz Breburg, GGzE, Ruitersbos en De Cultuurkantine.

meer informatie over de deelnemende instellingen
Ben jij zelf ondernemer of instelling in de zorg, en wil je graag meedoen of meer weten over deelname? Laat het ons weten!

meer informatie over show & tell

Neem contact op met Frederiek Dijkstra, 013 750 8422, f.dijkstra@bkkc.nl of Atty Bax, 013 7508448, a.bax@bkkc.nl 
 
programma
14.00 uur ontvangst
14.30 uur gesprekken - eerste ronde
15.30 uur pauze
16.00 uur gesprekken - tweede ronde
17.00 uur netwerkborrel