terug naar overzicht

uitreiking JKBK-prijs 2018

Tot 17 november is onze laatste expositie op de locatie Spoorlaan te bezoeken. Meer dan een maand hebben de kunstwerken in deze expositie de kans op de JKBK-prijs 2018. 17 november is het eindelijk zo ver: de prijsuitreiking van de JKBK-prijs 2018.

De Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs 2018 (JKBK-Prijs 2018) is een beeldende kunstprijs voor de kunstenaar die het strandbal-kunstwerk van Jordy Koevoets kan reproduceren. De JKBK-Prijs is een unieke en ludieke kunstprijs waar iedere beeldend kunstenaar kosteloos aan mee kon doen. De deskundige, eenkoppige jury heeft op basis van een objectief, eenduidig en transparant puntensysteem uit alle ingezonden kunstwerken de finalewerken gekozen. Tijdens de feestelijke afsluiting op 17 november wordt de beste reproductie bekend gemaakt. Na 9 jaar exposities te hebben georganiseerd aan de Spoorlaan is dit de feestelijke afsluiting van de laatste expositie voor onze verhuizing naar de LocHal.

prijs

De maker van dit winnende kunstwerk gaat naar huis met een bomvol prijzenpakket, bestaande uit een geldprijs van maar liefst duizend euro, de enige echte JKBK-Prijs-wisselbeker en een solo-expositie in het prachtige Kunst-Torentje in Almelo met nog eens 500 euro werkbudget.

meer informatie over de jkbk-prijs

programma
13.00 - 14.30 open
14.30 - 15.00 inloop
15.00 - 15.30 uur prijsuitreiking JKBK-prijs 2018
15.30 - 17.00 uur borrel

Voor dit event maken wij gebruik van Eventbrite. Door een kaartje te kopen via Eventbrite geef je toestemming dat wij jouw gegevens gebruiken om je kaartje op te sturen, je te benaderen over dit event en je achteraf een evaluatie te sturen. Wij gebruiken deze gegevens niet voor advertentie doeleinden.