terug naar overzicht

Workshop illustreren op Fort Sabina

Illustratrice Vivian Heyms geeft op zondag 21 oktober een workshop illustreren op fort Sabina in Heijningen bij Willemstad. De kunstenaar maakte voor de expositie Landkunst op fort Sabina het werk Through the reflection of water, dat vertelt over de watersnoodramp uit 1953 die het gebied zwaar trof en waarbij tientallen doden vielen. Kunstloc Brabant is de organisator van deze expositie.

In de workshop leert Vivian jou de kneepjes van het vak. Wanneer je illustreert probeer je een verhaal te vertellen. Hierbij moet je keuzes maken welke voorstelling je wilt uitbeelden. Bijvoorbeeld de persoon die je verbeeld of de omgeving waarin je deze persoon plaatst. Maar je vormgeving is misschien wel net zo belangrijk of belangrijker. Vivian brengt in de workshop enkele verhalen rondom het thema water op fort Sabina tot leven samen met een model. Bij goed weer gaan we buiten werken. Minimaal aantal deelnemers 5, maximaal 25.

aanmelden

Geef je op voor de workshop door een mail te sturen naar info@erfgoedbrabant.nl onder vermelding van workshop fort Sabina.