terug naar overzicht

Opening LocHal Avondprogramma

Nieuw uitzicht op de toekomst! Ooit was het de plek van de locomotieven. Nu is de LocHal zelf de locomotief. Een gebouw als stuwende motor voor vernieuwingen. Waar samen optrekken het spoor naar de toekomst is. Bibliotheek Midden-Brabant, Kunstloc Brabant en Brabant C nodigen hun relaties van harte uit bij het avondprogramma van de opening van de LocHal op 24 januari.

Voor de Bibliotheek is de opening een moment om Bibliotheek Nieuwe Stijl in al haar facetten te laten zien, voor Kunstloc Brabant een startpunt voor de nieuwe organisatie en voor Brabant C een werkplek van (inter)nationale allure die goed past bij haar opdracht. Samen met onze partner Seats2Meet werken we in de LocHal aan een nieuw knooppunt voor kennis, cultuur en ondernemerschap.

Programma

Meer informatie over het spectaculaire openingsprogramma volgt. Een tipje van de sluier kunnen we al oplichten: naast een proeverij van wat de LocHal en de inwonende organisaties te bieden hebben, neemt de Kwekerij je mee in een meeslepende openingsact. Het openingsprogramma op 24 januari vormt tevens het startsein voor een groots openingsfestijn voor jong en oud op 25, 26 en 27 januari. Meer informatie hierover vind je binnenkort op www.lochal.nl.

Houd alvast de avond van 24 januari vanaf 19.00 uur vrij en schrijf je in, want er is beperkt plaats. Wij zien uit naar je komst!