kennisvoucher

< terug naar financiering

Subsidieplafond kennisvouchers bereikt

De kennisvoucher is één van de vier financieringsinstrumenten binnen het impulsgeldenprogramma. Makers en culturele organisaties die willen werken aan hun cultureel ondernemerschap, en daarmee een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem, kunnen gebruikmaken van een kennisvoucher.

De kennisvoucher is in het leven geroepen om makers en culturele instellingen te ondersteunen bij het versterken van hun cultureel ondernemerschap. Wij definiëren cultureel ondernemerschap als een ideale balans tussen artistieke en zakelijke doelstellingen.

Als je doelgericht en op maat kennis op wilt doen op het gebied van cultureel ondernemerschap, dan kun je daarvoor een kennisvoucher aanvragen. Daarmee kun je externe expertise inschakelen voor een concrete leervraag, voortkomend uit aantoonbare belemmeringen uit de eigen beroepspraktijk. Samen met een expert werk je aan de structurele versterking van je culturele ondernemerschap en de inbedding van de opgedane kennis en kunde in de reguliere beroepspraktijk en/of bedrijfsvoering. Om zo de organisatie te versterken en/of beroepspraktijk van beter fundament te voorzien.


Lees vooraf alle informatie op deze website goed door!

criteria   werkwijze   veelgestelde vragen

bekijk gehonoreerde kennisvoucher-aanvragen

Wil je advies? We helpen je graag! Klop wel tijdig bij ons aan.

ik weet alles al - aanvraag kennisvoucher indienen

hoe werkt het?

criteria

Aan welke richtlijnen en criteria moet een kennisvoucheraanvraag voldoen? Lees verder.

werkwijze

Lees hier hoe het aanvragen van een kennisvoucher in zijn werk gaat.

veelgestelde vragen

Na het lezen van de regeling en de informatie op deze website heb je wellicht nog vragen. Wees gerust; je ben niet de enige. De meest gestelde vragen hebben we hier op een rij gezet!

meer weten over de kennisvoucher? Neem contact op met marit oosterom