data 2018


Bij de subsidie impulsgelden werken we met vaste uploadtermijnen van één week. In praktijk betekent dit dat er in 2018 vier momenten zijn waarop je jouw aanvraag digitaal kan aanmelden - tenzij het subsidieplafond onverhoopt eerder wordt bereikt. Aan iedere uploadtermijn zijn vaste pitchdagen verbonden. De totale doorlooptijd (van uploaden aanvraag tot ontvangst beschikking) is 12 weken. Bekijk ook deze handige infographic, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Het plafond voor subsidieaanvragen binnen het impulsgeldenprogramma voor dit jaar is in zicht. Naar verwachting wordt na afloop van de derde ronde het subsidieplafond voor 2018 bereikt en is er voor de vierde en laatste ronde geen budget meer beschikbaar. Lees hier meer.* Je ontvangt per e-mail ca. 1,5 week van te voren een uitnodiging voor de pitch met vermelding van datum en tijdstip.

Tip: lees vooraf alle informatie op deze website goed door en sla www.bkkc.nl/voor-aanvragers op in je favorieten voor alle praktische informatie.

> criteria  > werkwijze  > jury  > adviescommissie  > veelgestelde vragen

meer weten over de subsidie impulsgelden? neem dan contact op met een van onze adviseurs of met marit oosterom

013 7508423m.oosterom@bkkc.nl