ontmoeten

bkkc biedt een plek waar mensen en ideeën elkaar vinden en versterken. Activiteiten om onderlinge samenwerking, kennisdeling en kruisbestuiving te bevorderen. Dat doen we door regelmatig bijeenkomsten te organiseren. Een lezing, sessie, brainstorm of werkconferentie, gebaseerd op vragen in het veld.

Wat je regelmatig terug kunt vinden op ons programma:

bkkc connects

Elke derde donderdag van de maand kennis en inspiratie opdoen, ervaring delen en ideeën bespreken. Een greep uit de onderwerpen die er op het programma hebben gestaan: verandermanagement, de brabant cloud, medezeggenschap, financiering, marketing in cultuur en meer.

materials

We dagen je uit om alles over een materiaal te weten te komen, en brengen je graag in contact met bedrijven / producenten ervan. Eerder in deze reeks: keramiek, textiel, licht, dier en beton. En jaarlijks, tijdens de Dutch Design Week, dan pakken we uit. Dan organiseren we materials xl.

konkav connects

KONKAV is een platform, van het veld en voor het veld, dat het netwerk, de inhoud en de kracht van av-Brabant inzichtelijk maakt. We organiseren een paar keer per jaar netwerkbijeenkomsten waar vraag en aanbod elkaar kunnen ontmoeten.

in de agenda vind je een actueel activiteitenoverzicht

suggesties? missen we iets? heb jij een idee voor een programma? dan horen we graag van je!