terug naar nieuwsoverzicht

TON Talk | Trends, Ontwikkelingen & Nieuws

Nieuw op Mestmag.nl: de TON Talk. Tweewekelijks vlogt collega en documentalist Ton van der Linden over het meest opvallende culturele nieuws in Brabant en de rest van Nederland.  

Als documentalist is Ton ontzettend goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de culturele sector. Die kennis delen we graag. Zo veel en zo vaak mogelijk. Bijvoorbeeld via Trends en Ontwikkelingen, een nieuwsbrief die iedere dinsdag verschijnt op Mestmag.nl. Omdat we weten dat die nieuwsbrief goed gelezen en gewaardeerd wordt door een groot aantal cultuurprofessionals binnen én buiten Brabant, dacht we: laten we eens iets nieuws proberen. En zo kwam het dat Mestmag.nl afgelopen week de eerste TON (Trends, Ontwikkelingen &  Nieuws) Talk presenteerde: een vlog waarin Ton het meest opvallende culturele nieuws op eigen wijze uitlicht.

pilot

De eerste TON Talk is een pilot. Laat ons dus vooral weten wat je ervan vindt via redactie@mestmag.nl! In de eerste aflevering bespreekt Ton de ontwikkelingen binnen poëzie en het begrip binge watching.

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant CCubiss en Erfgoed Brabant.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl De community voor cultuur in Noord-Brabant