terug naar nieuwsoverzicht

koninklijk op mestmag.nl

In april maakt mestmag.nl het vorstelijk, majestueus en prinsheerlijk. Want in april staat mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Koninklijk’. Een maand vol bijzonder koninklijke initiatieven en onderwerpen.

De maand wordt afgetrapt met een column van Sander Roovers, de hoofdredacteur van mestmag.nl. Een artikel gewijd aan het intensiever betrekken van de community en inzicht krijgen in bijzondere initiatieven en projecten. 

Daarnaast lees je in april over culturele evenementen tijdens Koningsdag, delen ze tien vorstelijke vormen van cultuureducatie, schrijven ze over artist-in-residencies en het belang van gastateliers voor het kunstenveld, besteden ze aandacht aan het belang van mediawijze leerlingen en studenten in een tijd waarin social media en content koning is, gaat mestmag.nl in gesprek met het Prins Bernhard Cultuurfonds over bijzondere projecten in Brabant en streven zij ernaar interviews met Jan Taminiau en Prinses Laurentien te delen.

Ook wordt er een vervolg gegeven aan de TON Talk en vind je weer rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie die natuurlijk compleet in het teken van het thema #koninklijk staan. 

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant C en Cubiss.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

 

 

meer weten over bkkc en mestmag.nl? neem contact op met Danielle van Dosselaar