terug naar nieuwsoverzicht

boven zichzelf uitstijgen

In Brabant zijn we ervan overtuigd dat het de moeite waard is om structureel in talentvolle makers te investeren. Het zorgt voor een betere positie van makers en een sterkere kunst- en cultuursector. Daarom zetten provincie Noord-Brabant, bkkc, Kunstbalie en veel andere Brabantse organisaties zich hiervoor in.

visie

bkkc helpt makers boven zichzelf uit te stijgen. Vanuit de visie dat talentontwikkeling altijd gericht moet zijn op artistieke, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dit werkt het beste in een netwerk dat zich ten dienste stelt voor de ontwikkeling van makers en waarbinnen de maker centraal staat. Dit zien we terug in de bijzondere samenwerkingen van onder andere TalentHub Brabant. Het wordt de hoogste tijd om deze successen zichtbaar te maken.

talent centraal

Laat je met de speciale uitgave Talent centraal verrassen en inspireren door de persoonlijke verhalen van acht bijzondere en talentvolle Brabantse makers. Ze vertellen over de worstelingen in hun carrière, de keuzes die ze maakten, over bepalende momenten in hun ontwikkeling en hun advies voor andere makers. Lees ook de motivatie van de mensen en organisaties die geloven in hun talent en waarom ze investeren in hun begeleiding en ontwikkeling.


 
 

meer weten over talentontwikkeling? neem contact op met claudia aarts

013 7508442c.aarts@bkkc.nl