terug naar nieuwsoverzicht

goede voornemens op mestmag.nl

Ook in het nieuwe jaar staat mestmag.nl weer klaar om de cultuurprofessional nog beter z'n werk te laten doen. Vol nieuwe energie, goede voornemens, ambities en daadkracht gaan ze dan weer aan de slag om bijzondere cultuur zichtbaar te maken. Het thema van januari op Mestmag.nl is dan ook treffend ‘Goede voornemens’. 

De maand wordt afgetrapt met een column van Coen van Ham, ontwerper, kunstenaar en inspirator, waarin Coen zijn visie deelt op het thema ‘Goede voornemens’.

Daarnaast delen ze de plannen en ambities van Mestmag.nl en de goede voornemens van de redacteuren. Ontsluiten ze de negen meest voorkomende goede voornemens in de culturele sector en adviezen hoe deze voornemens in 2018 concreet te maken. In Januari delen ze op mestmag.nl tien tips voor starters in de culturele sector. Onderzoeken ze de ambities van CultuurCompaan, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en Nieuwe Veste. Interviewen we scholen die meedoen aan De Cultuur Loper over hun dromen en idealen als het gaat om cultuuronderwijs. Ze gaan in gesprek met nieuwkomers in Breda en vragen hen naar waar ze, letterlijk en figuurlijk, vandaan komen en welke dromen ze hebben. Ook publiceren ze weer nieuwe afleveringen van TON Talk, Trends, Ontwikkeling en Nieuws, in beeld en geluid.

Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #goedevoornemens.

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant CCubiss en Erfgoed Brabant.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.