terug naar nieuwsoverzicht

opladen op mestmag.nl

In juli en augustus is het tijd om op te laden. Tijd om energie op te doen om er het tweede halfjaar van 2018 weer vol frisse voortvarendheid tegenaan te gaan. Om inspanning vooral af te wisselen met ontspanning en jezelf een welverdiende break te gunnen. Want in juli en augustus staat Mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Opladen’.

De themamaanden worden afgetrapt door Rudy van Belkom. Daarnaast lees je in juli en augustus tips om jezelf cultureel op te laden deze zomer, interviews met pas afgestudeerden en vragen ze hen naar hoe zij opgeladen hun ambities gaan verwezenlijken. Ook vind je een reportage over burn-outs en bore-outs. Welke rol speelt dit in de culturele sector? Maar nog belangrijker: hoe kan je een burn-out voorkomen? Mestmag.nl dompelt zich ook onder in hoe kunstenaars zich verhouden tot maatschappelijke thema’s als energietransitie, voedselverspilling, landschap en water en scheppen ze orde in de chaos als het gaat om verantwoord cultuur consumeren. Ze leggen dwarsverbanden met de nieuwe editie van DURF!, met het aangrenzende thema ‘Energie’. En je vindt natuurlijk weer rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie die ook weer compleet in het teken van het thema #opladen staan.

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant C en Cubiss.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.