terug naar nieuwsoverzicht

eerste uploadtermijn subsidie impulsgelden

Van 12 tot en met 18 maart is de eerste mogelijkheid om aanvragen voor subsidie impulsgelden te uploaden. Bij de subsidie impulsgelden werken we met vaste uploadtermijnen van één week. In praktijk betekent dit dat er in 2018 vier momenten zijn waarop er aanvragen kunnen worden aangemeld. De impulsgelden zijn bestemd voor projecten die een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van het Brabantse cultuursysteem.

werkwijze

Vanaf maandag 12 maart 00.00 uur kunnen er aanvragen voor subsidie impulsgelden worden aangemeld. Dat doe je door de benodigde documenten te uploaden in het digitale aanmeldsysteem. Dit kan tot en met zondag 18 maart.

Als de aanvraag formeel compleet is, kan er in de week van 16 april worden gepitcht voor de externe jury. Hiervoor ontvang je in de week van 2 april per e-mail een uitnodiging met vermelding van datum en tijdstip. Een aanvraag is formeel compleet als alle benodigde documenten zijn geüpload en voldoen aan de formele vereisten. We raden je aan om ter voorbereiding op je aanvraag de informatie op onze website goed door te lezen. De totale doorlooptijd, van uploaden aanvraag tot ontvangst beschikking, is circa 12 weken. Bekijk ook deze handige infographic, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De tweede uploadtermijn is 7 tot en met 13 mei.

meer informatie en een aanvraag uploaden

impulsgeldenprogramma

Subsidie impulsgelden is één van de drie financieringsinstrumenten binnen het impulsgeldenprogramma. Makers, culturele instellingen, overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen of bedrijven die een bijdrage willen leveren aan versterking van de Brabantse culturele sector, kunnen een beroep doen op de impulsgelden. De impulsgelden zijn beschikbaar gesteld door de Provinciale Staten van Noord-Brabant. bkkc is in opdracht van de provincie verantwoordelijk voor de uitvoering van het impulsgeldenprogramma, in nauwe samenwerking met Kunstbalie.

meer informatie over het impulsgeldenprogramma?

meer weten over de subsidie impulsgelden? neem dan contact op met een van onze adviseurs of met Marit Oosterom

013 7508423m.oosterom@bkkc.nl