terug naar nieuwsoverzicht

kleur op mestmag.nl

In maart geeft mestmag.nl letterlijk kleur aan de culturele sector. Lopen ze blauwtjes, zijn ze voor even groen als gras en bekennen ze kleur. Want in maart staat Mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Kleur’. Een maand met veelzijdige tinten in het vooruitzicht!

De maand wordt afgetrapt met een column van Rudy van Belkom, docent aan de fontys ACI en initiatiefnemer van Het Nieuwe Kiezen. Een artikel gewijd aan de verkiezingen, waarin hij zijn idee voor het politieke stelsel deelt. 

Daarnaast lees je in maart over drie bijzondere initiatieven rondom graffiti, delen ze interviews met kunstenaars en makers met synesthesie, beschrijven ze, met Dutch Invertuals als best practice, hoe je een organisatie sterk positioneert, brengen ze de meest groene basisscholen in Brabant in beeld en ontrafelen we hoe STUDIO I en Cultuur en Creatief Inclusief bijdragen aan een sterke, toekomstbestendige culturele en creatieve sector die de samenleving representeert. Mestmag.nl legt de initiatieven bloot die bibliotheken ontplooien om bij te dragen aan vitale senioren. Ze ontsluiten hoe festivals, door middel van het project ‘Geef een toegift’, zorgen dat ook mensen met minder financiële middelen een festival kunnen bezoeken.

Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #kleur.

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant CCubiss en Erfgoed Brabant.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.