terug naar nieuwsoverzicht

vogelvrij op mestmag.nl

In mei voelen we het gras onder de voeten, ruiken we de geur van groei en bloei, proeven we de smaak naar meer, zien we geen enkele beer op de weg en horen we de vogels fluiten. Want in mei staat Mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Vogelvrij’.

De themamaand wordt afgetrapt door Femke Klein, Programmadirecteur Crossroads Brabant ’40-‘45. Daarnaast lees je in mei over loon naar werk in de kunst- en cultuursector, wordt er onderzocht hoe vogelvrij de jeugd van tegenwoordig is als het gaat om het gebruiken van nieuwe technologie en media, besteden zij aandacht aan Robin Hoods in de culturele sector, gaan zij in gesprek met veteranen uit het Poolse leger over het bevrijden van Breda tijdens de Tweede Wereldoorlog, brengen ze een ode aan vloggende boswachters en delen ze interessante, nieuwe financieringsvormen waar jij je voordeel mee kan doen. En vind je natuurlijk weer rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie die natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #vogelvrij staan.
 

Voel jij je vogelvrij?

Schuif dan aan bij de redactieraadbijeenkomst van Mestmag.nl en denk met ons mee over relevante onderwerpen om te behandelen vanuit Mestmag.nl. Interesse om mee te denken en aanwezig te zijn bij de redactieraadbijeenkomst, stuur dan een mail naar de redactie!

bkkc & mestmag.nl

bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn KunstbalieBrabant C en Cubiss.

volg mestmag.nl

Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op FacebookLinkedInTwitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.