terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe themamaand Gastvrijheid op Mestmag.nl

Na een periode van rust en opladen is nu de tijd aangebroken om weer met nieuwe energie te beginnen. We beginnen met een warm welkom, want Mestmag.nl staat deze maand volledig in het teken van het thema ‘Gastvrijheid’. We kennen Noord-Brabant als een gemoedelijke, gezellige en gastvrije provincie. Deze maand onderzoeken we wat deze gastvrijheid betekent voor de Brabantse cultuurwereld.

Deze themamaand wordt afgetrapt door Jos Peters. In September spreken we met Brabantse initiatieven die zich op uiteenlopende manieren inzetten om vluchtelingen in contact te brengen met cultuur. Ook gaan we in gesprek met de oprichters van de nieuwe Kazerne in Eindhoven. Hoe voorzien zij Eindhoven van een vernieuwend platform voor kunst en design? Verder bezoeken we RobotLove en gaan we ondervinden of de mensheid robots en AI een warm welkom moet geven.. of juist niet.
 
Ook zoeken we voor je uit wat voor invloed het Universeel Basisinkomen zou hebben op de kunst- en cultuursector. Daarnaast keren de TON Talk en de rubriek Trends & Ontwikkelingen vol nieuwe energie terug van een korte zomerstop. Tenlotte gaan we op 13 september om 19:30 voor de tweede keer live met een nieuwe webinar, dit keer geheel in teken van contracten en intellectueel eigendom. En je vindt natuurlijk weer rubrieken als de Instafette en de winactie die ook weer compleet in het teken van het thema #gastvrijheid staan.

bkkc & mestmag.nl


bkkc is partner van Mestmag.nl. We maken het mede mogelijk. Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Het laat de beste, mooiste, meest inspirerende en innovatieve kunst en cultuur in Brabant zien. Mensen die in de kunst- en cultuursector werken blijven door het volgen van Mestmag.nl op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten in de sector. Dat vinden we belangrijk. De andere partners van Mestmag.nl zijn Kunstbalie, Brabant C en Cubiss.

volg mestmag.nl


Mestmag.nl heeft inmiddels meer dan 15.000 volgers. Wekelijks verschijnen er op Mestmag.nl nieuwe artikelen. En je kunt Mestmag.nl volgen op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.