terug naar nieuwsoverzicht

Samenwerking VSB fonds & Kunstloc Brabant

Het VSBfonds start met "Donatie op Locatie" en gaat met regionale partners door heel het land samenwerken, waaronder Kunstloc Brabant.

In 2018 startte het VSBfonds met de pilot Donatie op Locatie om het voor aanvragers laagdrempeliger te maken om een aanvraag te doen. Deze pilot bleek een succes! Daarom start het fonds in 2019 ook met Donatie op Locatie in andere delen van ons land.

Elke laatste donderdag van de maand gaan adviseurs van VSBfonds het land in om te spreken met mensen die een initiatief hebben dat lokale of regionale impact heeft. Dat doen zij in de regio waar het project zal plaatsvinden. Daarvoor gaat het VSBfonds samenwerken met een aantal regionale partners door heel het land - waaronder Kunstloc Brabant.

Het fonds heeft twee pijlers: Mens en Maatschappij en Kunst en Cultuur. Voor de eerste pijler werkt het fonds in Brabant samen met ZET; voor de tweede pijler start de samenwerking met Kunstloc Brabant.

Het fonds nodigt zelf aanvragers uit waarmee de adviseur in gesprek zal gaan. Partijen die een aanvraag tot 10.000 euro willen indienen bij het VSBfonds, kunnen dat dus rechtstreeks bij dat fonds doen. Kunstloc zal het spreekuur dat gehouden wordt door een adviseur van VSBfonds faciliteren en we zullen onze kennis van de Brabantse culturele sector delen met het fonds.

We zien uit naar deze nieuwe samenwerking en wellicht komt jouw project een keer voorbij!

meer weten? neem contact op met Marit Oosterom