terug naar nieuwsoverzicht

Wij zijn verhuisd!

En wel naar de LocHal: het knooppunt waar kennis, cultuur en ondernemen samenkomen. Een inspirerende plek in de Tilburgse Spoorzone. Kom onze nieuwe werkplek bewonderen, je bent van harte welkom!

Bereikbaarheid

Bij een verhuizing hoort een nieuw adres, postadres en een nieuw telefoonnummer, zo ook bij ons:
  • Adres: Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
  • Postadres: Postbus 72, 5000 AB Tilburg
  • Telefoonnummer: 013 750 84 00
Wil je weten hoe je ons makkelijk kunt bereiken? Op de website van de LocHal kun je handige plattegronden vinden die je de weg wijzen.

activiteiten in 2019

Er staan de komende tijd volop activiteiten op het programma. Wat te denken van de opening van de LocHal op donderdag 24 januari. Tijdens het openingsfestival van 25 t/m 27 januari maak je kennis met de bewoners van de LocHal. En zoals je van ons gewend bent, bewonder je in de expositieruimte de eerste expo in de LocHal door Wobby.

De LocHal

Een imposant gebouw pal achter het station van Tilburg. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomt. Een gebouw met een rijk verleden waar de toekomst centraal staat. Kortom: de LocHal is het knooppunt waar kennis, cultuur en ondernemerschap samenkomen!