terug naar nieuwsoverzicht

Op naar de LocHal!

Eindelijk is het zover: we gaan verhuizen naar onze nieuwe werkplek in de LocHal! Daarom zijn onze locaties aan de Ringbaan en Spoorlaan een poosje dicht. En wel vanaf maandag 10 december. Vanaf 2019 nemen we onze nieuwe werkplek in gebruik, je bent van harte welkom!

Foto: 3D studio Prins, met dank aan The Cloud Collective

Bereikbaarheid

Vanaf 10 december zijn onze locaties gesloten. Je kunt daar dus niet terecht voor een afspraak en ook telefonisch zijn de Ringbaan en Spoorlaan niet bereikbaar. In deze periode kun je wel contact opnemen met onze medewerkers: per e-mail of via het mobiele nummer. Post stuur je naar Kunstloc Brabant, postbus 72, 5000 AB Tilburg. Vanaf 2019 nemen we onze nieuwe plek in gebruik. Je ben dan van harte welkom!

De LocHal

Een imposant gebouw pal achter het station van Tilburg. Een plek waar leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren, innoveren, exposeren en presenteren samenkomt. Een gebouw met een rijk verleden waar de toekomst centraal staat. Kortom: de LocHal is het knooppunt waar kennis, cultuur en ondernemerschap samenkomen!