terug naar projectoverzicht

alaraph

project - crowdfunding

Guust Mulder wil samen met het bedrijf FullFrame, waar hij werkzaam is, zijn korte film Alaraph realiseren. Een film die gaat over de invloed van de wegwerpcultuur op onze gemoedstoestand en relaties. Een stap van commercials naar een speelfilm. Om de speelfilm te kunnen bekostigen is Guust een crowdfunding gestart.

Over Alaraph

Deze korte speelfilm gaat over een verstilde, mythische, oersterke man die als bezienswaardigheid te bezoeken is in de dierentuin. Hij ontwaakt en breekt los omdat zijn eenmalige paringsseizoen begint. Terwijl een opsporingsteam achter hem aan zit botst zijn romantische aard rampzalig met de wegwerp tijdsgeest van nu.

Over Guust Mulder

Guust is al vanaf jonge leeftijd in de ban van film en is nu 3 jaar werkzaam bij FullFrame in Tilburg. Hij werkt als schrijver en regisseur. Guust vraagt zich of af door het ‘gebruiksgemak’ wat momenteel speelt binnen de maatschappij, ook onze vriendschappen en relaties vluchtiger en inwisselbaar worden. Om deze reden bedacht hij de korte film: Alaraph. 

Motivatie bkkc

Met de ambitie om van commercials de stap te zetten naar speelfilm, wil Guust Mulder de korte film Alaraph realiseren. Dit zal hij doen in samenwerking met het Tilburgse bedrijf FullFrame waar hij momenteel werkt. Het wordt een korte speelfilm die ingaat op de wegwerp tijdsgeest van nu. bkkc steunt dit project! 

Dit project is met 135% geslaagd op 27 december 2017
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl