terug naar projectoverzicht

album the naked sweat drips

project - crowdfunding

The Naked Sweat Drips, een zeskoppige rockband uit Boxmeer wil een tweede album opnemen. Het noodlot heeft toegeslagen, de gitarist van de band heeft een niet meer te behandelen hersentumor. De band wil niks liever dan samen nog één album opnemen, maar de tijd is kort. Om het nog mogelijk te maken, is de band een crowdfunding gestart.
 

Over Het tweede album

Het tweede album zal opgenomen worden in de Roermondse studio Moon Music onder leiding van Pieter Kloos. Het zal een bijzonder album worden. De gitarist kan, door de omstandigheden, geen gitaar meer spelen en zal daarom synthesizer spelen. Een ultiem laatste album, dat is het doel. 
 

Over The Naked Sweat Drips

De rockband bestaat uit zes leden. Winand Derks van de Ven (gitaar), Luc Jeuken (toetsen), Stefan Kollee (zang), Kristian Strik (synthesizer), Rick Veldkamp (bas) en Jimmi Vos (drums). Samen brachten zij al het debuutalbum Psycho Sister uit.
 

Motivatie bkkc

De zeskoppige rockband, The Naked Sweat Drips, uit Boxmeer bracht in januari 2017 hun debuutalbum uit. Nu willen ze voor hun tweede album de studio in. Met tijdsdruk door omstandigheden zetten ze alles op alles om dit nog mogelijk te maken. bkkc steunt dit bijzondere project.

Dit project is met 251% geslaagd op 13 maart 2018
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl