terug naar projectoverzicht

alma

project -

Kevin Kessels is bezig met zijn afstudeerfilm Alma. Deze film moet het visitekaartje worden naar de grote filmwereld. Alma gaat over de maatschappelijke thema’s drugsgebruik en verwaarlozing. Kevin kan niet wachten om te laten zien wat hij kan. Om de film mogelijk te maken, is hij een crowdfunding gestart.
 

Over Alma

Alma is de afstudeerfilm van Kevin Kessels. Alma is een meisje van 22 jaar oud en afgestudeerd als bioloog. Ze is altijd verwaarloosd geweest omdat ze niet de dochter is waar haar ouders op gehoopt hadden. Door de jaren heen heeft ze zich opgesteld als gevoelloos persoon en trekt ze zich nergens meer iets van aan. In de film staan de onderwerpen drugsgebruik en verwaarlozing centraal.
 

Over Kevin Kessels

Alma is afstudeerfilm van Kevin Kessels voor de opleiding FILM aan de AKV St. Joost in Breda. Hij heeft een fascinatie voor ‘koude’ mensen. Mensen die beslissingen kunnen maken waarbij emotie een minimale rol speelt. Met deze korte film kan Kevin het principe van rationeel denken gaan verkennen.
 

Motivatie bkkc

Kevin Kessels studeert dit jaar af voor de studie FILM aan de AKV St. Joost in Breda. De korte afstudeerfilm Alma die ingaat op maatschappelijke thema’s als drugsgebruik en verwaarlozing belooft een bijzondere film te worden. bkkc steunt dit project graag!

Dit project is met 101% geslaagd op 11 april 2018.
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl