terug naar projectoverzicht

Anamnesis | Caspar Naaijkens

project - crowdfunding

Caspar Naaijkens is laatstejaars filmstudent aan het AKV|St.Joost in Breda. Voor de realisatie van zijn afstudeerfilm is hij een crowdfunding gestart. "Anamnesis" is een experimentele scify fashion film over het verslaan van depressie en je eigen leven en emoties weer in handen nemen.

het verhaal

In een wereld waar zielen schaars zijn door overpopulatie is er een NPC (non player character) die opzoek is naar de perfecte ziel. Dit doet hij door de overgebleven mensen met ziel te verzamelen en leeg te trekken. echter gaat het bij zijn laatste slachtoffer mis en word hij overmant door emoties en herinneringen. Deze zijn zo sterk dat hij zijn eigen wereld en die van Evan moeilijk kan onderscheiden.

Anamnesis is een visuele vertolking over de levensfase waar Caspar Naaijkens zich momenteel in bevindt. Wat gebeurt er als je uit een depressie komt? Deze film functioneert als een visualisatie van zijn verwerkingsproces, een visualisatie van de strijd tussen hem en zijn depressie.

Motivatie Kunstloc Brabant

De afstudeerfilm van Caspar Naaijkens (AKV|St.Joost) – een experimentele scify fashion film over het verslaan van een depressie – wordt zijn visitekaartje naar de professionele (Brabantse) filmsector. De inzet van crowdfunding draagt bovendien bij aan zijn ontwikkeling op het gebied van cultureel ondernemerschap. Kunstloc Brabant ondersteunt de jonge filmmaker van harte!

Meer informatie over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met sam branten