terug naar projectoverzicht

boek&bal de kneep

project -

Stichting de Kneep wil onze taal onder de aandacht brengen. Dit wordt gedaan door het organiseren van het Boek&Bal de Kneep in de regio Land van Cuijk. Een taalfestival gericht op alle regionale taalmakers en alle taalliefhebbers. Om het festival tot een succes te maken zijn ze een crowdfunding gestart.
 

Over Boek&Bal De Kneep

Tijdens het boek&bal zal er aandacht zijn voor zowel verhalen, poëzie en dialect, als voor singer-songwriting, poetry-slam en rap. Er zullen drie verschillende podia zijn, waarop dertig verschillende taaloptredens gehouden worden. Daarnaast wordt er tijdens het festival een bijzonder regioboek gepresenteerd, gemaakt door 35 schrijvers uit de regio Land van Cuijk.
 

Over Stichting de Kneep

Stichting de Kneep zet zich in voor het laten kennismaken, verbinden en stimuleren van de meer traditionele én de nieuwe regiotaalmakers in de regio Land van Cuijk. Dit doen ze onder andere door het organiseren van evenementen en het samen creëren en laten beleven van een taalproduct. Boek&Bal de Kneep is één van deze evenementen.
 

Motivatie bkkc

Een taalfestival in het Land van Cuijk waarbij aandacht is voor verhalen, poëzie en dialect, voor singer-songwriting, poetry-slam en rap. Boek&bal de Kneep zal onze taal onder de aandacht brengen met verschillende taaloptredens en een bijzonder regioboek. bkkc steunt dit project graag! 

Dit project is met 116% geslaagd op 16 maart 2018.

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl