terug naar projectoverzicht

Dageraad

project - crowdfunding

Met deze crowdfunding gaat Bertram van Alphen na 10 jaar hard werken zijn eigen album Dageraad uitbrengen.

Dageraad - Bertram van Alphen

De afgelopen jaren heeft Bertram veel liedjes geschreven en gezongen in het theater en op het album Dageraad gaat hij deze liedjes vereeuwigen. Dageraad is een verhalend coming-of-age album. Twaalf liedjes met zang, electronica, piano, harp, hoorn, viool, contrabas en percussie. Het is een liefdesbetuiging aan het leven in al zijn aspecten. 

crowdfunding

Alle liedjes zijn al geschreven, de liedteksten zijn af en alle muziekinstrumenten zijn al opgenomen. Maar om het album realiteit te laten worden, moet er nog het een en ander gebeuren zoals de zangopnames, mix en mastering, productie en distributie en natuurlijk een albumprestatie waar jij ook bij kan zijn!

motivatie kunstloc brabant

Bertram van Alphen is een uitvoerend musicus en theatermaker uit Den Bosch. Hij schrijft en zingt onder andere Nederlandstalige liedjes en na 10 jaar hard werken, gaat hij nu zijn eigen album uitbrengen. Samen met diverse (Brabantse) collega muzikanten en makers zijn er al veel stappen gezet en via deze crowdfunding kan het album werkelijkheid worden. Hier dragen wij als Kunstloc Brabant ook graag ons steentje aan bij!

Meer informatie over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met joosje duindam