terug naar projectoverzicht

De aanslag

project -

Toon is druk bezig met zijn afstudeerfilm De aanslag (werktitel) en kijkt daarbij zijn angst voor de dood recht in de ogen. De aanslag speelt zich af tijdens een terroristische aanslag. We leven mee met een van de slachtoffers en haar strijd om te overleven in de nasleep van deze verschrikkelijke gebeurtenis. Om zijn film zo goed mogelijk te kunnen realiseren, gaat Toon een crowdfunding-traject starten. Hierbij kan hij jouw hulp goed gebruiken!  
 

Over De aanslag

De aanslag volgt het personage Anna, een jonge vrouw aan de start van een veelbelovende carrière, wanneer zij slachtoffer wordt van een terroristische aanslag en moet zien te overleven. De kijker wordt gedurende de gehele film meegenomen in wat Anna voelt, hoort, en ziet. Op deze manier worden we geconfronteerd met onze angst voor de dood.
 

Over Toon Donders

Toon Donders (geboren in Tilburg, woonachtig in Breda) is student FILM aan het AKV St. Joost in Breda. Met De aanslag sluit hij zijn studie af en wil hij dan ook alles wat hij tot nu toe heeft geleerd omzetten naar een spannende en heftige film. In De aanslag wil hij zijn publiek de strijd aan laten gaan met de menselijke angst voor de dood.  
 

Motivatie bkkc

Toon Donders studeert FILM aan het AKV St. Joost in Breda en wil zijn afstudeerfilm graag via crowdfunding mede mogelijk maken. De aanslag, een film over angst voor de dood, volgt het personage Anna, wanneer zij slachtoffer wordt van een terroristische aanslag en moet zien te overleven. bkkc steunt dit project graag!

Dit project is 100% geslaagd op 8 april 2018.
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl