terug naar projectoverzicht

debuutalbum mudita

project -

Mudita is sympathische vreugde. Het is waardering van en sympathische vreugde beleven aan het geluk van anderen. Vanuit dit principe werken Sanne, Sjoerd en Koen samen. Sinds 2017 zijn ze alle drie afgestudeerd en in staat om volledig te focussen op het maken van muziek. Met het debuutalbum Mudita willen ze een groter publiek aanspreken en een goede start maken in 2018. Om dit waar te kunnen maken, zijn ze een crowdfunding gestart.
 

Over Debuutalbum Mudita

Het Brabantse ensemble Mudita is bezig geweest met het ontwikkelen van een eigen geluid en ze zijn er nu klaar voor om het aan een groter publiek te laten horen. Om deze reden willen ze een debuutalbum op gaan nemen. Op deze CD komen de eigen composities en teksten met sereniteit en improvisatie als hoofdelementen. Ze zijn in de huidige bezetting op zoek gegaan naar de grenzen van de instrumenten en hebben zich verdiept in ruimte en weidsheid. Het album wordt een vertolking van deze zoektocht.
 

Over Mudita

Mudita is het voelen van vreugde in het geluk en succes van anderen. Je begint met het wensen aan jezelf, vervolgens aan je vrienden en dan aan degenen waar je neutraal aanstaat. Ten slotte omarm je de hele wereld, het universum en alles daarbuiten. Zo benaderen ze de muziek die zij maken. Geïnspireerd door stilte en intensiteit zoeken zij de grenzen van hun instrumenten op.
 

Motivatie bkkc

Mudita, bestaande uit drie Brabanste musici, wil een CD op gaan nemen. Na drie jaar van schrijven en het geven van concerten is het nu tijd om die CD op te gaan nemen. Mudita staat voor het voelen van vreugde in het geluk en succes van anderen. Vanuit dit principe wordt de muziek gemaakt. Een bijzondere benadering, bkkc steunt dit project graag.  

Dit project is met 128% geslaagd op 15 februari 2018
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl