terug naar projectoverzicht

EAVE

project - crowdfunding

Songwriter Mark van Vliet brengt onder de naam EAVE een debuutalbum uit met popsongs met invloeden uit soul en rhythm & blues.

EAVE 

EAVE is een samenwerking tussen producer Mark van Vliet, zangeressen Carmen en Eline en diverse musici. Samen brengen zij een album uit met popsongs vol soul en r&b.

Het idee voor EAVE is ontstaan na het maken van een tune voor een commercial voor het Ministerie van Defensie en de eerste song "You Make My Name Sound Different" is inmiddels uit. Na veel schrijven en schrappen liggen er nu diverse songs klaar om op te nemen en uit te brengen. 

crowdfunding

Om de muziek te kunnen produceren met goede muzikanten en de juiste faciliteiten gaat Mark met zijn team crowdfunden. Ook is er budget nodig voor onder andere het persen van CD's, artwork en T- shirts

motivatie kunstloc brabant

Songwriter Mark van Vliet brengt onder de naam EAVE een debuutalbum uit met popsongs met invloeden uit soul en rhythm & blues. Hij werkt hiervoor samen met twee zangeressen en verschillende Brabantse muzikanten. Via deze crowdfunding wil EAVE het album in eigen beheer uitbrengen en Kunstloc Brabant draagt hier graag aan bij!

Meer informatie over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met joosje duindam