terug naar projectoverzicht

ep moeders mooiste

project - crowdfunding

De band Moeders Mooiste gaat weer de studio in! Na twee jaar willen ze een nieuwe EP uit gaan brengen. Ze willen het zo professioneel mogelijk aanpakken, voor optimaal luistergenot. Om dit mogelijk te maken, zijn ze een crowdfunding gestart.
 

Over Moeders Mooiste EP

Catchy en dansbare muziek in de prachtige Nederlandse taal. Met Brabants jargon en gebaseerd op het leven in Brabant belooft het een mooie EP te worden. Het is de tweede EP van de band en er zal gewerkt worden met producer Jurriaan Sielcken.

Over Moeders Mooiste

Een band vol afstuderende aan de Rockacademie in Tilburg. In hun ogen zijn er nog maar weinig Nederlandse bands die Nederlandstalig zingen en daarmee succesvol zijn. Moeders Mooiste wil hier verandering in gaan brengen. Ze willen de Nederlandse taal weer herintroduceren in kwalitatief hoogstaande muziek waar zowel leek als kenner van kan genieten.

Motivatie bkkc

De band Moeders Mooiste is een band die zich richt op de Nederlandse taal, met Brabants jargon en zich voornamelijk bevindt in Tilburg. Ze spelen op culturele festivals zoals de Brabantse Dag in Heeze. Nu willen ze op een professionele manier, hun tweede EP werkelijkheid laten worden. bkkc steunt dit project graag!

Dit project is met 123% geslaagd op 28 februari 2018!
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl