terug naar projectoverzicht

Festival Daan Manneke – Kapelmeester Van De Ruimte

project - crowdfunding

Stichting Babel start een crowdfunding voor de organisatie van een festival rondom de 80e verjaardag van Daan Manneke: een van de meest gespeelde componisten van Nederland.

Daan Manneke 80 jaar

Dit najaar wordt Daan Manneke 80 jaar: dat wordt gevierd met concerten door het hele land en met een symposium. Daan Manneke is een van de meest uitgevoerde componisten van Nederland én leermeester, mentor, coach en inspirator van veel musici. Manneke studeerde aan het conservatorium van Tilburg en is sinds lang woonachtig in Breda. Stichting Babel en Stichting Archipel hebben de krachten gebundeld om met zoveel mogelijk mensen de 80ste verjaardag van Manneke te vieren: zij dragen het werk van Manneke een warm hart toe en hopen dat velen door dit initiatief kunnen genieten van zijn composities.

crowdfunding

Met deze actie wil stichting Babel o.a. de kosten dekken voor de honoraria van de uitvoerenden, de ontwikkeling van de website, de huur van locaties en de PR. 

motivatie kunstloc brabant

De Brabantse stichting Babel start een crowdfunding voor de organisatie van een festival rondom de 80e verjaardag van Daan Manneke. Kunstloc Brabant is enthousiast dat Stichting Babel deze Brabantse componist op zo’n grote schaal onder de aandacht brengt in de provincie en daarbuiten.

Meer informatie over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met joosje duindam