terug naar projectoverzicht

Firefighters without Borders

project - crowdfunding

Drie brandweerlieden uit Tilburg hebben een stichting opgericht. Met deze stichting geven ze trainingsprogramma’s en materialen aan ontwikkelingslanden. De stichting is volledig op vrijwillige basis. Om hun verhaal en werkzaamheden onder de aandacht te brengen, wil Studio Nova uit Tilburg een documentaire maken. Om deze documentaire te kunnen realiseren zijn ze een crowdfunding gestart. 

Over Documentary Firefighters without Borders

De documentaire zal gaan over de eerste tien jaar van de Firefighters without Borders Foundation. Het is gericht op het ontstaan, de ontwikkeling die ze hebben doorgemaakt, de obstakels die ze tegen zijn gekomen en natuurlijk de eigen ervaringen van de brandweerlieden. 

Over Studio Nova

Toen Studio Nova hoorde over de Firefighters without Borders Foundation, wisten zij direct dat het potentie had om er een documentaire over te maken. Er waren meteen hoge ambities, die in de kosten bleken te lopen. Om het niet direct op te geven, besloten ze de ambities voor nu bij te stellen en te starten met een documentaire over de eerste tien jaar van de Firefighters without Borders Foundation.

Motivatie bkkc

Een project om de bijzondere Firefighters without Borders Foundation in beeld te gaan brengen door middel van een documentaire. Studio Nova uit Tilburg wil inzicht geven in de werkzaamheden en de ervaring van deze brandweerlieden. bkkc vindt het een mooi initiatief en steunt dit project graag!

Dit project is met 100% geslaagd op 31 oktober 2017.
 

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl