terug naar projectoverzicht

I'm Fine

project -

Elke 40 seconden sterft er iemand wegens zelfmoord en voor elke persoon die op deze manier sterft, zijn er 20 personen die een poging tot zelfmoord ondernemen. Yvonne wil met haar afstudeerfilm I’m Fine dit lastige onderwerp onder de aandacht brengen. Is het mogelijk om je te verplaatsen in iemand met een depressie of zelfmoordgedachten, als je dit zelf nog nooit ervaren hebt? Om I’m Fine te realiseren, gaat Yvonne een crowdfunding-traject starten en heeft ze jouw hulp hard nodig!

Over I’m Fine

Verzonken in zijn gedachten, staat Adam op het dak van een hoog gebouw. Hij is klaar om zichzelf van het leven te beroven. Zonder dat hij het doorheeft, verschijnt Eve naast hem – een vrolijke, positieve, en impulsieve vrouw. Het contrast tussen deze twee personages laat zien welke tegengestelde gevoelens een persoon met een Borderline persoonlijkheidsstoornis kan ervaren. I’m Fine probeert taboes rondom dit onderwerp te doorbreken.
 

Over Yvonne Kishna

Yvonne Kishna studeert FILM aan AKV St. Joost in Breda. Zij vraagt zich af of het mogelijk is om je te verplaatsen in iemand met een Borderline persoonlijkheidsstoornis als je dit zelf nog nooit hebt ervaren. Met behulp van haar afstudeerfilm wil zij graag de symptomen van zo’n stoornis, waaronder depressie en zelfmoordgedachten, onder de aandacht brengen.
 

Motivatie bkkc

Yvonne Kishna wil een afstudeerfilm maken met als onderwerp Borderline persoonlijkheidsstoornissen en het plegen van zelfmoord. Naast afstuderen voor FILM aan het AKV St. Joost in Breda, hoopt ze dat de film ervoor kan zorgen dat mensen het onderwerp beter leren begrijpen. bkkc steunt dit bijzondere project!

Dit project is met 106% geslaagd op 5 april 2018.

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl