terug naar projectoverzicht

Jubileumconcert Fontys Jazz Choir

project -

Het Fontys Jazz Choir (FJC) bestaat dit jaar 15 jaar! Om dit grootse jubileum gepast te vieren, is het koor een crowdfunding campagne gestart. Om een knallend jubileumconcert te organiseren, kunnen ze jouw steun goed gebruiken!

Over Jubileumconcert Fontys Jazz Choir

Het jubileumconcert van het koor staat gepland op 25 oktober 2018. Met een bijeenkomst van vele oude samenstellingen van het FJC, belooft het een avond vol herinneringen, verassingen, en vooral heel veel muziek te worden.
 

Over het Fontys Jazz Choir

Het Fontys Jazz Choir is een koor volledig bestaande uit studenten en afgestudeerden van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Het koor, onder leiding van dirigent Hans van den Brand, bestaat uit ongeveer twaalf leden die jaarlijks wisselen. FJC won eerder onder andere de tv-show Korenslag en de wereldtitel tijdens de World Choir Games in Sochi.
 

Motivatie bkkc

Het Fontys Jazz Choir van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg wil niets liever dan haar vijftienjarig jubileum vieren met een groots jubileumconcert. Het prijswinnende koor organiseert een bijeenkomst van zowel huidige leden als oud-leden met vooral heel veel muziek. bkkc steunt deze bijzondere viering als ankerpunt voor de toekomst!

Deze crowdfunding campagne is helaas niet geslaagd.

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl