terug naar projectoverzicht

Kempener Pop

project - crowdfunding

Deze crowdfunding is afgelopen, je kunt niet meer doneren.

Afgelopen jaar was de 35e editie van Kempener Pop. Dat zou meteen de laatste keer zijn - maar niet als het aan Ralf Collaris ligt. Geïnspireerd door de reacties van bezoekers neemt hij met een nieuwe organisatie het stokje over. Een nieuwe versie van een vertrouwde naam. Om Kempener Pop voort te laten bestaan, is Ralf een crowdfunding gestart!

Over Kempener Pop

Het is stil op het Boerenbondterrein in Waalre, slechts het gefluit van wat vogels is te horen. Op 16 september 2017 zal dat veranderen als op dit terrein opnieuw een editie van Kempener Pop gehouden wordt!

18 juni 2016 zou de allerlaatste Kempener Pop zijn, besloot de toenmalige organisatie. De reacties van de bezoekers - dat dit eigenlijk niet kon - inspireerde de nieuwe organisatie om naar voren te stappen. Kempener Pop móet doorgaan – na 35 jaar kan dit festival niet zomaar verdwijnen.

Als het aan de nieuwe organisatoren ligt, is dit het begin van iets heel nieuws. Kempener Pop gaat mee met de tijd, maar zoekt ook oude idealen op. De nadruk zal liggen op wat de eigen regio en specifiek het eigen dorp kunnen bijdragen. Regionale acts en bands uit het dorp krijgen een podium; er wordt gewerkt met lokale leveranciers en vrijwilligers zijn altijd welkom. De organisatie wil met deze manier van samenwerken hun steentje bijdragen aan wat je een dorpsgevoel kunt noemen: met elkaar voor elkaar.

Kempener Pop wordt net als vroeger een vrijplaats voor iedereen: ontmoeten, kennis maken, nieuwe vrienden maken met als grote verbindende factor: muziek!

Over het team

De nieuwe organisatie bestaat uit een groep enthousiaste muziekliefhebbers, allen met de nodige (beroepsmatige) ervaring waar het gaat om het organiseren van een event. Het is hun doel om de nieuwe editie van Kempener Pop te laten bruisen als nooit tevoren. Om hun plannen waar te maken en het terrein weer klaar te maken voor het gratis toegankelijke festival zijn er echter middelen nodig. Daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken!

Motivatie bkkc

Kempener Pop is een popfestival in de breedste zin van het woord. De nieuwe versie gaat mee met de tijd maar blijft toch vertrouwd. Samenwerking tussen verschillende verenigingen en organisaties, met name uit Waalre, neemt een belangrijke plaats in. De nieuwe versie heeft mede een idealistisch karakter en wil vooral mensen laten kennis maken met elkaar, met muziek als bindmiddel. bkkc steunt deze crowdfunding om Kempener Pop te behouden!

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl