terug naar projectoverzicht

Kempenerpop 2018

project -

Na twee jaar afwezigheid wil Kempenerpop dit jaar haar comeback maken. De nieuwe organisatie gaat terug naar de roots van het festival en is een crowdfunding campagne gestart om Kempenerpop 2018 tot een groot succes te maken. 

Over Kempenerpop

Kempenerpop is een gratis festival voor jong en oud in de gemeente Waalre dat na 35 jaar een begrip is geworden in de regio. Het festival is geheel gemaakt voor en door bewoners van de regio: van bands tot producten, van organisatie tot publiek. De afgelopen twee jaar is Kempenerpop helaas afwezig geweest, maar dit jaar gooit de organisatie het roer om. Om het festival dit jaar opnieuw te kunnen realiseren en in een 'oud jasje' te gieten, kan de organisatie je hulp goed gebruiken tijdens hun crowdfunding campagne!
 

motivatie bkkc

Na twee jaar afwezigheid wil Kempenerpop, een gratis festival dat al 35 jaar een begrip is in de gemeente Waalre, dit jaar haar comeback maken. Met lokale muziek, lokale producten, en lokaal publiek is het festival helemaal gemaakt voor en door Waalre. bkkc steunt Kempenerpop tijdens deze campagne om haar terugkeer te maken!

Dit project is met 111% geslaagd op 10 mei 2018.

meer weten over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met luc begas

013 750 8433l.begas@bkkc.nl