terug naar projectoverzicht

Kempenerpop 2019

project - crowdfunding

Kempenerpop is al 38 jaar een begrip in Waarle. Vorig jaar kreeg het popfestival een nieuw jasje met behulp van crowdfunding en ook in 2019 wil de organisatie het festival mogelijk maken via de crowd!

Kempenerpop 2019

In 2018 ging de organisatie van Kempenerpop terug naar de essentie: een lokaal festival van en door enthousiastelingen uit de regio. Op 21 september 2019 staat er weer festival met: goede bands, lekker eten en drinken, en een groot Kinderplein , allemaal uit de regio. Al jaren is Kempenerpop een festival met een gemoedelijke sfeer, een plek om elkaar te ontmoeten. Waar alles en iedereen welkom is!

crowdfunding

Mede dankzij de donateurs was Kempenerpop 2018 een groot succes. Daarom starten zij opnieuw een crowdfundingactie voor Kempenerpop 2019 om zo samen met het publiek een nieuwe editie mogelijk te maken. 

motivatie kunstloc brabant

Kunstloc Brabant is enthousiast over de manier waarop de organisatie van Kempenerpop met een grote groep vrijwilligers een kwalitatief regionaal muziekfestival neerzet met aandacht voor lokale talenten. Daarbij zijn zij elk jaar weer op zoek naar ontwikkeling en vernieuwing.

Meer informatie over dit project?

meer weten over crowdfunding? neem contact op met joosje duindam